tirsdag den 11. februar 2014

Vinterferie og lidt billeder af krea projekter

Her hjemme holder ungerne og jeg ferie mens manden arbejder.  Vi nyder at kunne slappe af og rigtig kunne hygge igennem, selvom vi gerne ville have haft far havde fri sammen med os. Men som tulletrut siger:" Så skal far's børn også passes" (Manden arbejder i en SFO2) 

Vi plejer at tage på en lidt større tur i vinterferien og i år er vi så heldige at være inviteret til lego world i Bella Centeret på lørdag sammen med min gudfar og hans familie. Ungerne glæder sig helt vildt til at skulle afsted ind til gudbedstefar som de kalder ham. Vi var afsted for nogle år siden da tulletrut var lille og det var rigtig sjovt så hele familien glæder sig til at det bliver lørdag :) 

Jeg må gå til bekendelse.... jeg er faldet i IG hullet. Det bliver hurtigt nemt at uploade et billede eller to på IG frem for at skulle skrive et blog indlæg når tiden er knap... så nu får i lige et hurtigt billede spam af de ting som det er blevet til på krea fronten..............


 To farvel kort lavet til sidste dag i børnehaven d. 31 januar... Tulletrut startede i skole d. 3 februar men det kommer der mere om.


Genbrug af æske. Den har nu fået plads på krea reolen til klistermærker. 


Jeg har forsøgt mig med at lave hårspænder til tulletrut. 


Har brugt neglelak og syntes at resultatet er blevet helt oki :) Vigtigere så syntes tulletrut at de er et hit.


Så er endnu en sprutte hoppet af nålen, denne gang uden ejer så hvis du er interesseret i en byttehandel er jeg frisk :)


Notes bog har fået lidt ekstra bling 


Så er symaskinen også blevet motioneret. Det blev til et hæklenåle etui efter mønster fra den dygtige Lene med bloggen filihunkat 


Detalje på hæklenåle etuiet 


Jeg vil slutte af med et billede af en lille gæst vi for tiden ser flere gange dagligt på vores terrasse. På havebordet ligger den en stump bordplade hvor jeg har haft en solsikke liggende til fuglene, nu har vores lille gæst også fundet den :) Ingen kommentarer:

Send en kommentar