tirsdag den 4. februar 2014

Tanker tænkes...

De sidste par uger har budt på mange tanker. Tulletrut er startet i skole, ja I læste rigtigt. På 'vores' skole er der rullende indskolingen, så de tager elever ind 3 gange om året. I februar, maj og september. Tulletrut har igennem længere tid ikke haft lyst til at skulle i børnehave, hun har gerne vil blive hjemme og lave en masse ting i stedet for at skulle afsted. Det gjorde så vores beslutning om tidlig skole start lidt nemmere... Hun er startet sammen med 6 andre fra børnehaven og de er så 3 der går på samme hold.... Hun syntes det er spændende og er meget ivrig efter at lære. Det kan jo ændre sig når nu nyhedens interesse aftager :)

Jer der følger mig på IG har nok også set at jeg er blevet tilbudt et fleksjob. Efter mere end 5 år som ledig fleksjobber ser det ud til at det er lykkedes at komme i arbejde... Nu venter så bare et møde her om små 14 dag hvor alt (forhåbentlig) falder på plads. Tænk at få tilbudt et drømmejob og så efter 5 år uden job.... behøver jeg at sige at jeg glæder mig som et lille barn til mødet og få det hele på plads ;)

Det er også blevet til lidt af det kreative men I må lige vente lidt med billeder for teknikken driller mig lidt. Blogger er ikke helt så samarbejdsvillig lige nu. Alle billeder jeg sætter ind vender på hoved eller ligger på siden også selvom de vender rigtigt når jeg uploader dem... så det må i have tilgode til jeg kommer på pcen i stedet for tablet :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar