torsdag den 16. januar 2014

Sommerfugle og nytårsfortsæt update

Syntes vi trængte til lidt forårs pynt i huset,så i går aftes fandet jeg papir frem og begyndte at folde lidt sommerfugle. 
Det blev til to ophæng med sommerfugle og et par perler.


Har helt glemt at vise et billede af min karklud som jeg har strikket færdig. Nu hvor mit nytårsfortsæt, om at knække strikke koden, er klaret så skal jeg igang med at finde et lidt større strikke projekt at kaste mig ud i....

Jeg er selv ret godt tilfreds med resultatet. Der er enkelte fejl men det har jeg så lært af til næste gang..... Overvejer om der er stemning, blandt mine læsere,  for en give away her på bloggen???  Og hvis der er det hvad kunne I så tænke jer at vinde.... en af mine stjerne halskæder eller et sommerfugle ophæng? 


4 kommentarer:

 1. Super fine sommerfugle!
  Er det svært at lære at strikke?? :-)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke kunnet få mine fingre og hjerne til at fatte strikningens kunst før. Men da jeg satte mig for at give det et forsøg, her efter nytår så tog det en lille time og så strikkede jeg. Så vil ikke sige det er svært men vil så også sige at det hjælper at have nogle gode strikkepinde.... værktøjet skal være i orden så er det meget nemmere :)

   Slet
 2. Det er nogle virkelig fine sommerfugle, du laver! Men hvis jeg skulle vælge, så ville jeg allerhelst vinde en halskæde! De er helt vildt flotte. :)
  Og tillykke med strikkesuccessen... :)

  SvarSlet
 3. Jeg er vild med dine sommerfugle. :-) lav evt en giveaway hvor man kan vælge ;-)

  SvarSlet