lørdag den 25. januar 2014

Foldet sommerfugl DIY

Så har jeg lavet en foto diy på mine foldet sommerfugle :) 
Håber den giver mening det er min første diy.

















torsdag den 16. januar 2014

Sommerfugle og nytårsfortsæt update

Syntes vi trængte til lidt forårs pynt i huset,så i går aftes fandet jeg papir frem og begyndte at folde lidt sommerfugle. 
Det blev til to ophæng med sommerfugle og et par perler.


Har helt glemt at vise et billede af min karklud som jeg har strikket færdig. Nu hvor mit nytårsfortsæt, om at knække strikke koden, er klaret så skal jeg igang med at finde et lidt større strikke projekt at kaste mig ud i....

Jeg er selv ret godt tilfreds med resultatet. Der er enkelte fejl men det har jeg så lært af til næste gang..... 



Overvejer om der er stemning, blandt mine læsere,  for en give away her på bloggen???  Og hvis der er det hvad kunne I så tænke jer at vinde.... en af mine stjerne halskæder eller et sommerfugle ophæng? 


mandag den 6. januar 2014

Perler og stjerner

Før jul adopteret jeg en masse glasperler og forleden aften fandt jeg kassen frem for at kigge lidt nærmere på den. Det var lidt som at lade en cirkus hest lugte savsmuld..... det kriblede i fingrene for at komme igang.
Som teenager brugte jeg rigtig mange timer på et guldsmede værksted på Frederiksberg. Dengang drømte jeg om at blive guldsmed eller smykke designer. Men efter rigtig mange ansøgninger om elevplads blev drømmen gemt væk.
Jeg havde dog 3 uger med fuld tid på værkstedet i praktik i 10 klasse og 1 1/2 år med skønne eftermiddage inden butikken og værkstedet lukkede.
Nå tilbage til perlerne.... den første uge i min praktik lavede jeg perle stjerner til udsmykning til vinduerne i butikken... så da jeg sad og kiggede mine ny adopteret perler igennem kom jeg til at tænke på den gang.
Så efter nogle timer var der kommet lidt perlesmykker frem :)






Det blev også til et enkelt diamand ophæng :)


søndag den 5. januar 2014

Update på mit nytårsfortsæt

Jeg har fået nye strikkepinde så nu går der frem af med strikkeriet. Er så glad for at jeg endelig har knækket strikke koden. Efter at have kigget på en del forskellige pinde. Besluttede jeg mig, efter flere anbefalinger, for at købe Knit pro pinde, en beslutning som jeg er rigtig glad for. Til en start har jeg købt str 3, 4 og wire på 60 og 80 cm så har jeg da til at starte op med og pindenes størrelser passer til det garn jeg har hjemme. 


Mine Knit pro pinde er da også blevet taget i brug.... mit første strikke projekt er noget så enkelt som en karklud.  Man skal jo starte et sted og er jo begynder :)




onsdag den 1. januar 2014

Nytårsforsæt

1 januar 2014..... dagen i dag har være brugt på at ligge på sofaen, se tv og tænke nytårsfortsæt. Jeg er normalt ikke en der har nytårsfortsæt, for jeg er virkelig dårlig til at holde dem. Men i år har jeg et... Jeg VIL lære at strikke. Har forsøgt at knække koden før men det har ikke lykkedes, så nu skal jeg lære det. 

Så nu er jeg startet.....


Og det går da frem af.

Nu skal jeg bare have købt nogle ordenlige strikkepinde, så hvad er din foretrukne pind? og hvorfor?  
Alle guldkorn modtages med stor taknemmelighed :)