tirsdag den 31. december 2013

Nytår

Ja så er endnu et år gået og 2013 har været mit mest aktive år her på bloggen... jeg har fået en masse faste læsere og det er jeg rigtig glad for.. Tak...

2013 har også været et familie år, vi har fået kontakt med noget familie fra Australien (min mors kusine og resten af hendes familie). Det har også været året hvor jeg har fundet ud af hvad jeg vil bruge mit arbejdsliv på (når jeg får et fleksjob) og hvor manden min er tilbage på arbejdsmarkedet igen efter 2,5år med depression. Ja 2013 har, når jeg ser tilbage, været et oki år :)

2014 byder på nye udfordringer som jeg glæder mig til at kaste mig ud i (høre i mere om på et senere tidspunkt) 


Vores nytårsaften bliver stille og rolig i år. Vi skal bare side og hygge med lidt god mad og se film. Krudtuglen og manden har siddet og bygget lego hele dagen.  Mens vi piger har været i køkkenet og lave kransekage :)



Jeg vil slutte af med at ønske jer alle et rigtig godt nytår vi ses i 2014



søndag den 29. december 2013

Hæklerier

Her hjemme er julen pakket ned og vi nyder at have ferie. Krudtuglen og manden laver køkkenlåger sammen med morfar og Tulletrut og jeg er kreative. Tulletrut forsøger ihærdigt på at lære at hækle men det er lidt svært når man er 5 år.... Hun er helt optaget af at kigge på når jeg hækler.  
Jeg bruger ferien på at hækle lidt sprutter. Skulle gerne have hæklet 4 inden ferien er slut :) har klaret de første 2....

En drenge sprutte der skal bruges til en dåbs gave 


og en prinsesse sprutte til min lille nye grand kusine 


I skrivende stund er 3. Sprutte hoppet på nålen. Det bliver endnu en pige sprutte men mere ved jeg ikke om hende før kroppen er færdig :) 




tirsdag den 24. december 2013

Glædelig jul

I aften er det juleaften, der er ikke  længe til.... Jeg vil gerne starte med at ønske alle ude i blogland og mine læsere en rigtig glædelig jul.

Vi skal fejre jul hos os igen i år, lige som vi har gjort de sidste par år.  Vi startede i går hos mine forældre med at spise risengrød og hygge. Krudtuglen og tulletrut har så sovet der og råhygger så sammen med mormor og morfar. Så er der ro til at lave mad og få styr på borddækning og hvad der ellers skal til :) Vi starter juleaften omkring kl 15 med at åbne pakker så er der mere ro på resten af aftenen,  både til at spise men også til at hygge. 

Jeg har åbnet de sidste 2 af mine adventspakker. 

Den første jeg åbnede var fra Betina med bloggen Betinas Scrapperi jeg har fået den fedeste smashbook :-D til at skrive alle vores juletraditioner i.... 1000 tak Betina den er så fed :)



Den næste gave var fra Julie fra bloggen Krea Krumspring jeg har fået en lækker stof kurv med lækkerier.  1000 tak Julie, kurven er bare flot med de store knapper i skønne farver. Tapen er blevet brugt til årets pakker sammen med til og fra kortene, Chokoladen og chai gemmer jeg til jule dagene :) 



1000 tak til alle jer jeg har byttet med i adventspakkelegen det har været en fornøjelse at pakke gaver op og se alle jeres kreative påfund :) 

Nå men nu kalder køkkenet og julemaden...

Rigtig god jul til jer alle 

fredag den 20. december 2013

December billede spam

Her i december har kalenderen været rigtig fyldt hos os og jeg har, næsten lige fra begyndelsen af måneden, være bagud. Eller sådan føler jeg det i hvert fald. Men når jeg så ser på alt det jeg har nået så er jeg nu godt tilfreds :)
Her er lidt billede spam fra min december....


Har adopteret en kasse perler fra mandens arbejde som bare skulle være smidt ud og det kunne mit krea hjerte ikke klare, så nu har de fået nyt sted at bo :)


Efter at have givet perlerne ny plads fandt jeg min kobbertråd som jeg lige legede lidt med. Det blev til et anderledes julehjerte.


Årets sidste julekort inden det blev sendt..


Sprutte som manden brugte til nissegave på arbejdet.....


......og sprutte indpakning :) 


Jeg har fået disse lækre tusser i julegave af manden...


... leger med tusserne 


Så fik jeg også malet vores hjemme designet møbel til vores gang, nu mangler vi kun at ligge en top plade på så er første del af gangen færdig :) 


Nu står den på juleferie og familie hygge.... Mandens bror kommer på besøg julen over og ungerne glæder sig til at se onkel..... 

Jule stemning og fred indfinder sig her på martriklen

mandag den 16. december 2013

3. Søndag i advent (lidt forsinket)

Ja så er 3 søndag i advent over... vi nærmer os julen med hastige skridt og her i huset har vi travlt. Jeg nåede slet ikke at åbne min advents gave fra adventspakkelegen i går, så det blev gjort her til formiddag. 

Jeg har åbnet pakken fra Pia med bloggen Mønneberg



Pakke indeholdte opskriften på en super eftermiddag... Julete, en film og godter :) jeg skal kun tilsætte en sofa, et tæppe og ild i brændeovnen så er den hjemme. 
Tak for en rigtig god advents gave Pia :) 


søndag den 8. december 2013

2. Søndag i advent

Så blev det 2. Søndag i advent og tid til at åbne endnu en pakke i adventspakkelegen. Dagens gave har tulletrut valgt. 
Hun mente at den var rigtig fin så derfor skulle det være den....

Pakken er fra Lena kvinden bag bloggen Lærkerier




I pakken var der 3 flotte foldet juletræer,  krydderier til lækker æbleglög (mangler kun en god flaske lokal æblemost), super skønne øreringe der passer til julens tøj og guldkarameller som både krudtuglen og tulletrut allerede har kigget meget længe på mens jeg tog billede :) 
1000 tak for en rigtig god adventsgave Lena

lørdag den 7. december 2013

Stofgarn

Så fik jeg også prøvet at hækle i stofgarn. Må sige at det er tungt og lidt hårdt for arme og hænder men samtidig har det også en masse muligheder...
Jeg valgte at hækle en simpel kurv som mit første projekt og er selv blevet ret glad for resultatet, det bliver bestemt ikke den sidste kurv jeg hækler i stofgarn.



Jeg har brugt et nøgle stofgarn som jeg har haft købt i fakta til 50,-
Kurven skal bruges til en del af en julegave :) 

onsdag den 4. december 2013

Julen indfinder sig og indlæg nr 100

Så har julen også fundet vej til vores lille hjem... Vi har pyntet op i stuen og idag har jeg lavet den første vinterdekoration. Her hos os hedder det nemlig ikke juledekorationer for de står altid i meget længere end kun i julen. Jeg laver dem som regl også med frisk blomster,  eller nok nærmere planter, mos og bruger ler til at holde lyset fast og jord til det andet grønne :) 



Sidder og tænker lidt over at jeg nu skriver indlæg nr 100 her på bloggen. 
2013 har været det mest aktive år her og jeg har fået flere læsere og bloggen er blevet 2 år. Tiden flyver afsted og den sidste tid har jeg ikke haft så meget tid til bloggen som jeg gerne ville. Men jeg er i gang med at lave nyt layout og har efterhånden ved at have styr på teknikken bagved :) så der skulle gerne komme lidt forandringer i løbet af december. 

I får lige et par billede af lidt af vores julepyntet stue.... 





søndag den 1. december 2013

1. Søndag i advent

Det betyder at jeg har åbnet den først pakke i adventspakkelegen... nøj hvor har har jeg glædet mig til at åbne de pakker jeg har modtaget :)

Jeg har denne søndag valgt at åbne denne dejlige pakke som er fra Anja som har bloggen kreakuller





En flot bordskåner i filt og glimmer lysestage... Lysestagen nåede jeg ikke at have for mig selv ret længe. Tulletrut forelskede sig i den så nu står den på hendes værelse dog er lyset udskiftet med et af den elektriske slags :) 
1000 tak for adventsgaven Anja :)