tirsdag den 28. maj 2013

kreatid og nyt legetøj

Så er der ved at være tid til alt det kreative igen.... min praktik er snart slut og må sige at det bliver trist ikke at skulle være sammen med alle de skønne unger hverdag..

Det bliver meget nemmere for mig at holde styr på bloggen, for jeg har nemlig fået et stykke legetøj som jeg ikke viste at jeg kunne leve uden. Jeg er nu den lykkelige ejer af en samsung galaxy note 10,1 lte tablet :) nøj hvor er den fed. I skrivende stund er jeg ved at lære den at kende og få hentet alle de apps jeg ikke kan leve uden.


tirsdag den 7. maj 2013

Forår...

Vejret i dag har været så smuk... Gåturen op til bussen, for at komme på job, var bare skøn :) 


Kan man andet end at blive glad i sådan et solskin ? 


søndag den 5. maj 2013

Jubiiiiiiiii

Jeg har det lidt ligesom et lille barn der lige har fået en stor gave... Min mand har jo lavet den skønneste reol til mine krea ting og nu er jeg flyttet ind i den. Vores skrivebord er blevet pænt igen og væggen er blevet malet. Så nu er min gamle pc flyttet ind til krudtuglen (som er meget taknemlig over at have fået en bedre pc) og hans er flyttet ind til tulle trut (som er vild med ideen om at kunne spille pixeline på eget værelse) og jeg har så overtaget familiens bærbare til eget brug. Hvilket med ret stor sikkerhed vil give nogle flere indlæg her på bloggen :)


Min skønne nye reol midt i indflytning
 
 

 Men denne weekend har også budt på lidt af den kreative slags. Krudtuglen har været til fødselsdag hos en fra klassen og da ønskelisten var meget kort penge så blev det til et lille monster sammen med nogle mønter som blev gaven.

 
 
Hov lovede en veninde at jeg lige ville smide et billede op at hvad jeg går og laver i den sfo jeg er i praktik i, som hedder ugleredden (forklare nok de mange ugler på billede) 
 


Nååååå nu må det være tid til at finde en god kop kaffe og flade ud på sofaen inden det er senge tid :)