torsdag den 24. januar 2013

Hjælp hvem er løbet med min tid???

Hold da op hvor tiden den bare flyver afsted... Der har bare ikke været tid til bloggen siden december. Vores jul gik rigtig godt og alle var glade for deres gaver. Tilgengæld så var vores nytår bestemt ikke noget at råbe hurra for, manden og ungerne lå på langs med influenza så aftenen gik med en nem aftensmad og lyset var slukket og alle lå i deres senge allerede kl 20:30...

Januar er også snart gået og den har budt på mandens fødselsdag og at han er kommet i løntilskuds job i en børnehave. Han nyder det og er så glad når han kommer hjem. Ja faktisk har jeg fået min mand tilbage efter to år i depressionens tegn, hvilket bare er så skønt.
Den 7 var jeg en tur forbi rigshospitalet og fik fjernet æggsstokkene pga høj cancer risiko.Jeg er ved at være helt oven på igen og er ved at vende mig til ikke at have så mange hormoner i kroppen.

På den kreative front så er der blevet ryddet op i alle de materialer og dimer jeg har fået samlet gennem tiden. Så nu skal jeg have startet på alle de projekter som har stået på  to do listen :)

Nå alle de kreative ting kalder.... god dag til alle der ude i den store blog verden