torsdag den 26. januar 2012

Hæklet pandebånd

Hele familien har været ramt at en omgang maveinfluenza så kreativiteten har været på lav blus. Men lidt er det da blevet til.... Med dynen og den bærbare på sofaen, garnkurven ved siden af, blev det til et pandebånd af noget gran jeg har købte for længe siden. Beklager den dårlige billede kvalitet men kameraet var løbet tør for strøm så måtte klare mig med mobilen



Opskriften til pandebåndet faldt jeg over her hos en rigtig kreativ blogger som jeg elsker at følge med hos, nemlig Lutter Idyl. Hun er bidt af en gal hæklenål og hun er bare dygtig til det. Hvis du ikke allerede kender hende så smut en tur forbi :)

Give Away :) jeg deltager i

På min vej rundt i blog land her i dag fandt jeg lige denne rigtig skønne Give Away :)

mandag den 23. januar 2012

søndag den 22. januar 2012

Her er stille men jeg er her endnu.... Her hjemme bliver der arbejdet på højtryk for at få Tulle Truts værelse færdig så hun kan flytte ind. Vi har spartlet, pusset og nu maler og maler vi. Hvis alt går vel skulle Tulle Trut gerne kunne flyttet ind på sit nye værelse i næste weekend :) og nøj hvor mor her glæder sig til at få et soveværelse (som dog også skal sættes istand)  kun for voksne.

Må heller komme vidre med hendes legetøjs kurve af en rest fløjl som er købt meget billigt :)

Rigtig god søndag til jer alle der ude i blog land

onsdag den 11. januar 2012

Nu må jeg altså snart tage mig sammen og lære at strikke.... Jeg har surfet rund i blog land hele dagen og fundet så meget lækkert strikket.

Hvad skal jeg starte med hvis jeg vil prøve at strikke ??? Nogle ideer ???

lørdag den 7. januar 2012

En tusindfryd dukke er blevet født

Så er lille rebecka blevet født. I dag lørdag her klokken 19:19 er kun kommet til verden og vel modtaget af dukke mor tulletrut :)

Da tulletrut havde meget travlt med at tage sig af hende måtte jeg kun tage et billede som desværre ikke blev det bedste og da hun havde fået tøj på forsvandt dukke og dukke mor op på værelset og der bliver leget :)

Jeg håber på at jeg kan få lov at låne lidt tid til at kunne tage billeder i dagslys imorgen

onsdag den 4. januar 2012

Jubiiiiiii post :)

Hvor er det bare skønt at få pakker. Her har posten idag været med min super lækre premie fra tusindfryds give Away.
Så i aften står en på læsning af bog og så skal det laves en skøn dukke :)

Se hvad pakkens indehold

mandag den 2. januar 2012

Jeg har vundet :D

Jeg har for første gang vundet en give away :)
Sikke en glædelig overraskelse at komme hjem til efter en hektisk og net løs juleferie. Sidder og kigger hele mail bunken igennem og støder på en skøn email om at jeg har vundet en helt fantastisk give away JUBIII
Har vundet denne dejlig bog og kit til en dukke hos http://tusindfryd-blog.blogspot.com/2011/12/slip-mandlerne-og-vr-med.html

Er bare så glad :D